Produktové novinky a inovace

Práce se šroubovákem SF 10W-22

Ultimátní šroubovák na dřevo

Pro tento akušroubovák z platformy Nuron není žádná práce se dřevem příliš náročná. Díky svému točivému momentu 95 Nm a rychlosti až 2100 ot/min jde o všestranný stroj, který šroubuje vruty do dřevěných konstrukcí rychleji než jakýkoli jiný šroubovák.

Střihač závitových tyčí STR 4-22

Střihač závitových tyčí STR 4-22

Akumulátorový kompaktní střihač závitových tyčí ke stříhání závitových tyčí o průměru až 10 mm

Více o STR 4-22
SF 8M-22

Akumulátorový šroubovák SF 8M-22

Akumulátorový vrtací šroubovák s vyměnitelnými sklíčidly, vyšším krouticím momentem, vyššími otáčkami a nastavitelnou rychlostí

Více o SF 8M-22
SIW 10-22

Rázový utahovák SIW 10-22

Akumulátorový rázový utahovák s vysokým utahovacím momentem s ¾” upínáním a třecím kroužkem pro těžké šroubování a kotvení

Více o SIW 10-22
SIW 6AT-22

Rázový utahovák SIW 6AT-22

22V rázový utahovák s robustním 1/2" třecím kroužkovým upnutím pro rychlejší a bezpečnější kotvení a šroubování.

Více o SIW 6AT-22
Multibruska SMT 6-22

Multibruska SMT 6-22

Všestranný stroj, se kterým najdete řešení. Držák nástrojů StarlockMax umožňuje rychle měnit nástavce na řezání, broušení a škrábání různých materiálů. Se systémem AVR pro redukci vibrací je navíc práce se strojem velmi komfortní.

Více o SMT 6-22
Lepicí hmota HIT-HY 200-A V3

Lepicí hmota HIT-HY 200-A V3

Bezpečný a certifikovaný systém kotvení pomocí lepicí hmoty. HIT-HY 200-A vyžaduje pouze malou kotevní hloubku a je vhodná pro většinu činností na staveništi - včetně upevňovacích prvků pro velké zatížení.

Více o HIT-HY 200-A V3
Exoskelet EXO-S

Exoskelet EXO-S

Práce nad hlavou nikdy nebyla jednodušší. Exoskelet EXO-S nabízí silnou podporu pro ramena a paže a pomáhá tak snižnovat únavu pracovníka. Technika mechanické kladky se používá k přesunu váhy z ramen na boky.

Více o EXO-S
Akumulátorový fukar NBL 4-22

Akumulátorový fukar NBL 4-22

Mějte vždy čisté staveniště! Fukar NBL 4-22 účinně odstraňuje suť, dřevěné třísky nebo stavební prach. Navzdory nízké hmotností a kompaktním rozměrům vás stroj překvapí svům vysokým výkonem.

Více o NBL 4-22
Vibrátor betonu NCV 10-22

Vibrátor betonu NCV 10-22

NCV 10-22 je promyšlený do posledního detailu. Díky batohu s akumulátory může jeden pracovník zhutňovat větší množství betonu a zároveň se volně pohybovat po staveništi.

Více o NCV 10-22
Vrtací kladivo TE 4-22

Vrtací kladivo TE 4-22

Vrtací kladivo TE 4-22 vyřeší i ty nejobtížnější úkoly. Díky skvělému poměru hmotnost/výkon je ideálním strojem pro práci nad hlavou.

Více o TE 4-22
Tepelně izolační kotva HIK-T

Tepelně izolační kotva HIK-T

Při upevňování markýz nebo klimatizačních systémů dochází k penetraci izolace při následné instalaci na vnější stěnu. Se speciálně navrženou tepelnou kotvou HIK-T s integrovaným těsnícím nástavcem zjednodušíte pracovní postup o frézování izolace a její utěsnění silikonem, a přitom zabráníte vzniku tepelného mostu.

Více o HIK-T
Fieldwire

FIELDWIRE

Software pro řízení stavby

Spolupráce na stavbě v reálném čase

Od stavby až po kancelář zlepšete komunikaci a produktivitu napříč celou firmou díky naší aplikaci pro řízení stavby.

Fieldwire zvyšeuje efektivitu a produktivitu prostřednictvím vyšší transparentnosti a efektivnějšího plánování.

Nuron akumulátorové stroje
Nuron akumulátorové stroje

NURON

Akumulátorové stroje bez kompromisů

Představujeme vám novou akumulátorovou platformu Nuron

Připravte se na budoucnost s naší nejnovější akumulátorovou platformou, která doplní naše stávající portfolio 12V, 22V a 36V strojů. Přichází doba, kdy s jednou akumulátorovou platformou zvládnete činnosti, na které jste dříve potřebovali benzínové nebo síťové stroje.

Od bourání a řezání železobetonu, až po vrtání a kotvení. Naše nová generace 22V strojů s sebou přináší více výkonu, komfortu a bezpečnostních prvků, než kdykoliv předtím.

Spotřební materiál Hilti

Skladová řešení šitá na míru

Podnikněte další krok směrem k automatizaci firemních procesů a digitalizaci

Jak ještě více automatizovat procesy ve firmě a zredukovat čas, který vynakládáte na objednávání spotřebního materiálu, cenové tendry spotřebního materiálu a porovnávání kvality různých typů spotřebního materiálu a dodavatelů? Jak odbourat související administrativní zátěž, logistické procesy, neplánované nákupy, náhlý nedostatek zásob na skladu nebo fakturaci až po sestavování optimálních skladových řešení?

Dokážeme vám snížit náklady, ušetřit čas a umožnit vám komfortněji řídit vaši firmu, abyste se mohli věnovat tomu, co je skutečně důležité.

Sdílet